Pripreme za Europsko kadetsko prvenstvo u Banja Luci

PRIPREME KADETA PROŠIRENE SELEKCIJE ZAGREB TEAMA I KANDIDATA IZ OSTALIH KLUBOVA ZA KADETSKU REPREZENTACIJU HRVATSKE ZA EUROPSKO PRVENSTVO U BANJA LUCI (1. – 10. VIII. 2024.)

Zajednički treninzi kadeta iz zagrebačkih klubova okupljenih u Zagreb Teamu pod vodstvom trenera TOME KADIĆA i iz drugih klubova pod vodstvom izbornika kadetske reprezentacije GORANA IVEZIĆA u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu završavaju u utorak, 9. srpnja 2024.

U srijedu, 10. VII. 2024. kadetska reprezentacija zrakoplovom iz Zagreba putuje u Rim otkuda će ih domaćini Talijani prevesti u obližnju Latinu gdje će nastaviti pripreme i imati mečeve s kadetskim reprezentativcima Italije, Slovenije i Bugarske.

U ponedjeljak, 8. srpnja na rasporedu su bili kontrolni sparinzi u Zagrebačkom boksačkom centru poslije kojih je izbornik GORAN IVEZIĆ odredio putnike na nastavak priprema u Latini (Italija).

Na sparinzima su bili brojni treneri iz zagrebačkih i drugih klubova, od iskusnih Milovana Rađena i Leonarda Pijetraja, do kordinatora nacionalnih selekcija Franje Kristića i izbornika seniora U-22 Danijela Vekića, te Danijela Brkića (Rekord), Borisa Martinovića (Leonardo), Borisa Vujevića (Leonid), Davora Dujića (Zadar) i ostalih.

Na pripreme u Latinu (Italija) od 10. – 15. srpnja 2024. pod vodstvom izbornika GORANA IVEZIĆA i Tomo Kadić putuje 12 kadetskih reprezentativaca:

40 kg Luka Đuric (Leonardo)
44 kg Marko Lukačević (Grom)
46 kg Andrej Samardžija (Borovo)
48 kg Hrvoje Kunstović (Leona)
50 kg Leon Peić (Mladost)
52 kg Enzo Strojanšek (Leonardo),
54 kg Lukas Fulanović (Radnički)
57 kg Gabriel Vasilj (Gladijator)
57 kg Karlo Krunić (Radnički)
60 kg Čerim Hoxhaj (Gladijator)
63 kg Josip Certa (Leonid)
66 kg Toma Krmpotić (Team Predator)

Za Europsko kadetsko prvenstvo u Banja Luci bit će priključeni u najtežim kadetskim kategorijama:

70 kg Marko Mandić (Coloseum)
75 kg Armin Kan Fejzić (Metalac)
80 kg Jakov Nemet (Gladijator)

Trojac iz tri najteže kategorije ne putuje na pripreme u Latinu zato jer ostale reprezentacije tamo nemaju suparnike za sparinge u time kategorijama.

Podijeli: