JUNIORI KOP VUKOVARA SU VICEPRVACI HRVATSKE

Protekloga vikenda u podstrani igralo se Prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku za juniore na kojemu su Vukovarci odličnim igrama osvojili drugo mjesto.
U ukupno četiri odigrana susreta Vukovarci su pobijedili KOP Opatiju i KOP Retfalu iz Osijeka, a remizirali protiv prvoplasirane KOP Čazme i trećeplasiranog KOP Žnjana iz Splita. Iako su i KOP Čazma i KOP Vukovar na kraju imali po 6 bodova, zbog bolje set razlike KOP Čazma je zauzela prvo mjesto, a KOP Vukovar drugo mjesto.

Za Vukovar su nastupali Marin Rupčić, Dorijan Šimunić, Dino Šoš, Ivan Brletić i Leo Dakić Marelja i odličnim igrama nas doveli do osvajanja odličja. Dokaz je ovo da se rezultati mogu postizati i u teškim uvjetima te da je za rezultate potrebna volja i trud kao i bespoštedna predanost cilju koji smo si postavili, a nagrade će s vremenom doći. Dečkima čestitke, a u narednom periodu čekaju nas okupljanja prve hrvatske lige za seniore u Čakovcu 5. i 6. kolovoza, okupljanje druge hrvatske lige za seniorke u đakovu 12. i 13. kolovoza, nakon toga 19. i 20. kolovoza u zagrebu debitiraju naše najmlađe kadetkinje, a vikend iza njih također debitiraju mlađe kadetkinje.

Svima njima želimo puno uspjeha u nadolazećim natjecanjima.

UPRAVA KLUBA

Podijeli: