KOP Vukovar ostvario odlične rezultate u Zagrebu

Protekloga vikenda u Zagrebu se igralo drugo okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. KOP Vukovar ostvario je 4 pobjede u sedam odigranih susreta, a sa osvojenih 8 bodova osigurao minimalno 4. mjesto na tablici tri kola prije završetka lige. S obzirom da smo prošlu godinu završili na 5. mjestu, već sada postigli smo napredak, a nadamo se da će nam se u zadnjem kolu pružiti i prilika za napad na treće mjesto u državi.

Ono što nas veseli su kvalitetne partije koje pružamo na terenu. Vukovar nije izgubio niti jednu utakmicu od ekipa koje su bodovno iza nas, dok smo samo u dvije tekme remizirali i podijelili bodove. To je izniman rezultat s obzirom na činjenicu da još uvijek nemamo gradske terene koji se planiraju graditi na ŠRC Lijeva bara i na kojima ćemo se vjerujemo pripremati za sezonu 2024.

Sljedeći na rasporedu su naši juniori koji će Vukovar narednog vikenda predstavljati u Podstrani na juniorskom prvenstvu hrvatske te im ovim putem želimo što bolji uspjeh. Nakon juniora slijedi okupljanje 2. hrvatske lige za seniorke, a potom nastupaju i naše najmlađe članice dva puta u Zagrebu na prvenstvima hrvatske za najmlađe kadetkinje i mlađe kadetkinje.

Podijeli: