Okupljanje 1. Hrvatske lige u odbojci na pijesku

Protekloga vikenda igralo se prvo od ukupno tri okupljanja 1. Hrvatske lige u odbojci na pijesku(M) u Puli. U 4 odigrana kola ostvarili smo dvije pobjede, a dva susreta smo odigrali neriješeno ili pojednostavljeno od ukupno 8 odigranih utakmica 6 smo pobijedili te trenutno držimo 3. mjesto na tablici.

Izrazito smo zadovoljni sa startom sezone te ćemo ovaj plasman pokušati zadržati kroz drugo i treće okupljanje koji su na rasporedu u srpnju i kolovozu. Uvjeti za igru u Puli su bili povoljni, uz konstantni vjetar, sunčano vrijeme i visoku temperaturu.

Sljedeće okupljanje 8. i 9. srpnja igrat će se na Vrapčanskim terenima u Zagrebu, nakon kojega nastupaju naši juniori na državnom prvenstvu hrvatske do 22 godine u Podstrani. U kolovozu će KOP Vukovar biti najaktivniji jer se dečkima u ligi priključuju i cure koje će se boriti za ulazak u 1. hrvatsku ligu na Đakovačkim terenima, dok je predviđeno i prvenstvo hrvatske za najmlađe i mlađe kadetkinje.

Veseli nas i činjenica da bi uskoro trebali dobiti dva gradska terena za odbojku na pijesku na ŠRC Lijeva bara, nakon čega ćemo uspostaviti školu odbojke na pijesku za naše sugrađane.

Sve naše aktivnosti i novitete možete pratiti i na našim Facebook i Instagram stranicama pod imenom KOP Vukovar.

Podijeli: