DIZANJE UTEGA – VUKOVARCI USPJEŠNI NA 3. KUPU BAČA

Članovi Kluba dizača utega “Vukovar”  imali su uspješan nastup na međunarodnom  3. “KUPU BAČA”, na kojem su sudjelovali natjecatelji iz Mađarske, Slovenije Hrvatske i Srbije.

U konkurenciji  devet klubova, KDU “Vukovar” je osvojio pehar za treće mjesto iza pobjednika “Herkulesa” iz Bača i “Spartaka” iz Subotice.

Tijekom natjecanja vođena je borba za svaki pokušaj sa ekipom “Spartaka” za drugo mjesto a u konačnici su Subotičani bili bolji za 14 bodova.

Hendikep za našu ekipu je bio taj što su se Nikola i David Todorović prije nekoliko dana vratili iz Grčke sa Prvenstva svijeta za juniore, te umorni od puta i natjecanja, nisu mogli pružiti svoj maksimum.

Za KDU “Vukovar” su nastupili : Željka Miljković sa 63 kg. u trzaju, 69 u izbačaju i 142 kg. u biatlonu. Imala je Željka dva pokušaja obaranja svojih državnih rekorda nedavno postignutih  i to sa 65 kg. u trzaju i 81 kg. u izbačaju, ali nažalost ove težine nije uspjela zadržati iznad glave do znaka sudaca za spuštanje., Nikola Todorović sa 110+130=240 kg., David Todorović sa 95+115=210 kg. i Kristijan Bertran sa 120+155=275 kg.

Podijeli: