PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORKE I V. MEĐUNARODNI „KUP GRADA VUKOVARA

Odlukom Hrvatskog dizačkog saveza u subotu 5.svibnja u Vukovaru, točnije u Sportskoj dvorani u četvrti Borovo naselje, održat će se ovogodišnje Pojedinačno i Ekipno Prvenstvo Hrvatske za žene.

Dodjela  organizacije državnog Prvenstva Klubu  dizača utega „Vukovar“, još je jedno od priznanja klubu za dosadašnji uspješan rad a očekuje se dobra organizacija i dobri uvjeti za natjecanje.

U proteklih pet godina revitalizacije dizanja utega u Gradu Vukovaru, imali smo u Vukovaru organizaciju 11 natjecanja , od toga 9 međunarodnih turnira i 2 prvenstva Hrvatske za mlađe uzraste, tako da imamo organizacijskog iskustva , potrebnu opremu a lijepi  ambijent Sportske dvorane omogućit će postizanje dobrih rezultata.

Subota , 5.svibnja bit će upisana kao Dan dizanja utega u Vukovaru, jer je na programu dvostruko natjecanje.  Nakon održanog Prvenstva Hrvatske za seniorke, program se nastavlja sa V. Međunarodnim „Kupom Grada Vukovara“ kojeg KDU „Vukovar“ već tradicionalno održava povodom Dana Grada Vukovara i time daje svoj doprinos obilježavanju tog za Grad heroj značajnog datuma.

Na Prvenstvu Hrvatske za seniorke, očekuje se nastup natjecateljica iz svih hrvatskih klubova a na „Kupu Grada Vukovara“, natjecateljice i natjecatelji iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Podijeli: