,,SK Grič 7, Vukovar ” vratio se sa 5 medalja i 2 pehara

U Nuštru 4. listopada 2024. godine održalo se već tradicionalno natjecanje povodom dana obrane i općine Nuštar.

U jakoj konkurenciji iz cijele regije streljački klub Grič 7, Vukovar na ovom natjecanju predstavio se sa dvije ekipe: ekipa zračna puška, u sastavu Emi Kavać, Davorin Šugar i Jana Tetkić, te ekipa zračni pištolj, u sastavu Marko Tokić, Dario Kampel i Kiara Lemac. U pojedinačnom dijelu natjecanja uz već ranije navedene strijelce predstavili su se i strijelci Alessandro Hidič, Martina Kefer te trener Marinko Kovač.

Kao i obično SK Grič 7 Vukovar nije se sa natjecanja vratio praznih ruku jer je čak 5 natjecatelja zasjalo na pojedinačnim postoljima. Emi Kavać osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji  ISSF zračna puška 10 m juniorke, Jana Tetkić osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji  ISSF zračna puška 10 m kadetkinje, Marko Tokić je u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m seniori osvojio drugo mjesto i srebru medalju, Martina Kefer je u disciplini ISSF zračni pištolj 10 m seniorke osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, a Kiara Lemac u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju.

Svoju kvalitetu ovaj klub pokazao je i u ekipnom dijelu natjecanja gdje je za Vukovar ponio 2 pehara. Ekipa zračni pištolj u Vukovar je uz pojedinačne medalje odnijela i ekipni pehar zasjavši na prvom mjestu u izrazito jakoj konkurenciji, dok je ekipa zračna puška u jednako jakoj konkurenciji osvojila treće mjesto te također donijela novi pehar u Vukovar.

Iako su pobjede medaljaša uvijek vrijedna stavka svakog natjecanja, posebno treba istaknuti i one koji su probili led te pobijedili sami sebe. Alessandro Hidič debitirao je na ovom natjecanju u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m seniori te svojim rezultatom pokazao velik potencijal u kojeg možemo polagati nade.

Unatoč činjenici da je ovo tek početak nove sportske sezone rezultati nam govore kako od ovog vukovarskog kluba u novoj sezoni zasigurno možemo očekivati mnogo ovakvih, a i boljih rezultata.

Podijeli: