Finale 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku u Vukovaru

U Vukovaru, ovoga vikenda, 8 ženskih i 8 muških ekipa, borit će se za titulu najboljih u državi. U zadnja 4 kola i ukupno 32 vrhunske utakmice s kojima će Vukovarci biti počašćeni, odlučiti će se o najboljim ekipama u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ženskoj konkurenciji, prvoplasirana je ekipa KOP Sigeta iz Zagreba sa 14 bodova, dok ih u stopu prate ekipe KOP Čakovec i KOP Opatija, obje sa po 13 bodova, a niti ostatak ekipe nije daleko. S obzirom da je u 4 kola otvorena mogućnost za osvajanje maksimalnih 8 bodova, sigurno nam slijedi uzbudljiva završnica.

U muškoj konkurenciji, prvoplasirana je ekipa KOP Opatije sa 17 bodova, s istim brojem bodova prati je ekipa KOP Sigeta iz Zagreba, dok su domaćini KOP Vukovar na trećem mjestu sa 12 bodova, 3 boda ispred četvrtoplasirane KOP Čazme, te ukoliko se zadrže na trećem mjestu, ostvarit će povijesni uspjeh za KOP Vukovar, stoga Vas sve pozivamo da dođete na SRC Lijeva bara u subotu i nedjelju i podržite naše Vukovarce.

Satnica HRVATSKA LUTRIJA – PRVE HRVATSKE LIGE U ODBOJCI NA PIJESKU.

Odmah iza finala prve hrvatske lige, u ponedjeljak, 05. kolovoza, odigrava se juniorsko državno prvenstvo, također u Vukovaru na terenima SRC Lijeva bara, gdje će naši juniori pokušati otići stepenicu više, nakon prošlogodišnjeg 2. mjesta u državi.

Satnica juniorskog prvenstva.

Podijeli: