4. Memorijal Darko Knežević Krle

U Nuštru 23. lipnja 2024. godine održalo se već tradicionalno natjecanje povodom sjećanja na dragog prijatelja, strijelca i trenera Darka Kneževića.

Streljački klub Grič 7, Vukovar ovo natjecanje uveličao je predstavivši se sa šest strijelaca. Na ovom natjecanju u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m natjecali su se Vinko Kovač, Marinko Kovač, Kiara Lemac i Martina Kefer, dok su se u kategoriji ISSF zračna puška 10 m natjecali Davorin Šugar i Emi Kavać.

Kao i obično SK Grič 7 Vukovar nije se sa natjecanja vratio praznih ruku. Emi Kavać je u kategoriji ISSF zračna puška 10 m juniorke/juniori osvojila 3. mjesto, dok je Kiara Lemac u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniorke/juniori osvojila 1. mjesto. Nakon duge pauze u natjecateljski dio tima SK ,,Grič 7” vratio se i Marinko Kovač sa sjajnim 4. mjestom, dok je treneru Vinku Kovaču ovo natjecanje služilo kao pripremno za nadolazeće prvenstvo hrvatske za invalide

Posebnu pohvalu zaslužila je i Martina Kefer koja je svojim debitantskim natjecanjem ostvarila izvrstan rezultat i pokazala kako od nje u slijedećoj sezoni možemo očekivati mnogo.

Iako je ovaj turnir bio prijateljskog karaktera, strijelci SK ,,Grič 7” pokazali su da postižu zapažene rezultate i van trajanja standardne sportske sezone.

Podijeli: