Završna svečanost za polaznike rekreativnih programa Gimnastičkog kluba Vukovar

Kraj školske godine u vukovarskom gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani  pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa.  Svečano polaganje održalo se 18.6. u gimnastičkoj dvorani. U prvom dijelu  svoje umijeće i sposobnosti pokazali su za najmlađi polaznici, članovi predškolske grupe i oni su polagali program Gimnastička igraonica . Drugi dio  je bio  rezerviran za školarce, polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike

Predškolci su bili najzanimljiviji, jer je sa njima uvijek veselo. Publika je uživala u vježbama , koje su najmlađe gimnastičarke i gimnastičari,  pod vodstvom trenera, vrlo vješto savladali.  Školarci su, pod vodstvom trenera pikazali elemente, koji su bili u programu.  Sve je ocijenjenjeno od srane sutkinja , licenciranih u Hrvatskom gimnastičkom savezu.

Ukupno je 61 polaznik uspješno položilo rekreativne programe:  program Gimnastičke igraonice položilo 35  članova, program Gimnastičke početnice položilo je 13  članova  i program Škole gimnastike položilo je 13  članova GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima  ljetni odmor počinje krajem mjeseca, a nastavak i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove  školske godine.

Podijeli: