Prvenstvo Hrvatske u sportskoj gimnastici u Osijeku – 21.-23. lipnja

Nakon prvog dijela sezone u GK Vukovar stigle su odlične vijesti od  delegate Hrvatskog gimnastičkog saveza za regiju Istok.  Dvije ekipe GK Vukovar izborile su nastup na Ekipno prvenstvo Hrvatske. Za ekipu u kategoriji  Mlađe juniorke natjecat će se Lea Služek, Iris Špehar, Mia Lozančić i Livija Horvat.. Za ekipu u kategoriji Mlađe seniorke natjecat će se  Valentina Mrkonja, Monika Zovko, Nika Budim, Ela Vojtkiv i Miljana oznanović.  Ana Vuk i Angelina Cvetković su izborile pravo nastupa, ali ovaj puta, zbog drugih obaveza, neće nastupiti na državnom prvenstvu.

Na završnici KUPA Hrvatske u pojedinačnoj konkurenciji nastup su izborile kadetkinja Franka Markešić i juniorke Maja Marković, Helena Badanjak, Atina Simić i Olivera Gavrilović. Na žalost juniorka Vita Panza ne može nastupiti, iako je izborila pravo nastupa.

Ukupno će na Ekipnom prvenstvu Hrvatske i Završnici KUPA Hrvatske u Obaveznom programu GK predstavljati 14 natjecateljica.

Veliki je to uspjeh  za vukovarsku gimnastiku i dokaz kvalitetnog rada u GK Vukovar.

Natjecanja ženske sportske gimnastike održavat će se u dvorani Gradski vrt, Apsolutni program u petak 21.6. Slobodni program u subotu 22.06. i Obavezni program u nedjelju 23.06.

Podijeli: