VUkovar Open 2024

Nakon izborenih novih terena za odbojku na pijesku na ŠRC Lijeva bara u Vukovaru, Klub odbojke na pijesku “Vukovar” ne staje sa aktivnostima, te u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske, organizira prvi međunarodni turnir u odbojci na pijesku u Vukovaru, pod nazivom VUkovar Open 2024.

Turnir će se igrati po pravilima svjetske odbojkaške organizacije FIVB u ženskoj i muškoj konkurenciji, na ŠRC Lijeva bara (Ul. Stanka Vraza 19B, Vukovar).

Pozivamo sve zainteresirane odbojkašice i odbojkaše iz hrvatske i regije da se prijave na turnir, slanjem prijave na mail: kop.vukovar20@gmail.com

Na turnir se do sada osim hrvatskih predstavnika, prijavilo 5 međunarodnih parova, što potvrđuje veliku zainteresiranost i garantira kvalitetne izvedbe na terenu.

Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže 25. i 26. svibnja te podrže svoje favorite na putu do naslova.

OTVORENO PRVENSTVO HRVATSKE

Vukovar Open prvi je u nizu turnira Otvorenog prvenstva Hrvatske, na kojem počinje borba za ukupnog prvaka Hrvatske. Sistem natjecanja je zamišljen na način da se kroz turnire Otvorenog prvenstva (koje možete provjeriti ovdje) skupljaju bodovi za plasman u glavni, Masters turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske čiji osvajači će postati ukupni prvaci države. Na svim turnirima do Mastersa su dopuštene prijave stranim igračima, radi atraktivnosti i osiguranja kvalitetnih izvedbi, dok se na Mastersu bore 8 hrvatskih parova i to 4 sa najviše osvojenih bodova na turnirima, 2 sa WC i 2 koja ulaze u glavni dio turnira kroz kvalifikacije.


Sportski pozdrav,
KOP VUKOVAR

Podijeli: