TENISKI KLUB VUKOVAR

Naziv

TENISKI KLUB VUKOVAR

OIB: 36637785037

Obratite se

Adresa: Rudolfa Perešina 10, 32010 Vukovar

Kontakt telefon: +385 98 346 233

Kontakt email: teniskiklubvukovar@gmail.com 

Poveznice

Kontakt osobe

Davorin Peti – predsjednik

Domagoj Soldo – potpredsjednik

O nama

Teniski klub Vukovar članica je Hrvatskog teniskog saveza i Zajednice sportskih udruga grada Vukovara, smješten je u Borovu naselju te posjeduje šest zemljanih terena. To je mjesto okupljanja djece, mladih i svih ljubitelja tenisa koji žele trenirati, natjecati se ili se rekreativno zabavljati. 

Kako bi zadovoljili različite potrebe naših ciljanih skupina u klubu se uz stručno vodstvo trenera te članova kluba organiziraju različiti programi, aktivnosti i manifestacije, a s ciljem poticanja i promocije tenisa te zdravog načina života.

Redovito se tijekom cijele godine organizira škola tenisa za djecu i mlade te treninzi za dame, a tijekom sezone na otvorenome rekreativna natjecanja poput Piramide te Lige parova u muškoj i miješanog kategoriji. Također, tijekom sezone organiziraju se i brojne manifestacije poput Prvog reketa Vukovara ili Memorijalnog turnira parova “Ilija Mandarić-Sad je slatko!” u koje se građani i članovi kluba mogu uključiti i pokazati svoje teniske vještine.

Pored toga, Teniski klub Vukovar organizator je i službenih turnira za djecu i mlade iz Kalendara HTS-a, a njegovi članovi, osim natjecanja u navedenom sustavu, aktivno sudjeluje u seniorskim i veteranskim ligaškim natjecanjima.

Podijeli: