66 ODLIČJA ZA VUKOVARCE

U sportskoj dvorani “Danijel Rehak”, održano je ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske za uzraste U15 i U17 i  IX. “Kup Grada Vukovara”.

Najviše uspjeha u borbi sa kilogramima, prema očekivanju, imali su mladi članovi Kluba dlizača utega “Vukovar”, koji su od ukupno na osvajanje ponuđenih 120 odličja osvojili 66 (38 zlata, 19 srebra i 9 bronci) a odličja su se osvajala u sve tri  dizačke discipline i u dva uzrasta.

Po 6 zlata su osvojili Mia Štefanek, Dunja Kapidžić, Saša Turukalo ,Viktor Rendulić po 3 zlata su pripala Mandi Braje, Eleni Štefanek i Tanji Turukalo, 2 zlata su osvojili Maja Kell i Bruno Prokop a jedno Borna Burčak. 6 srebra su pripala Minji Turukalo i Stefanu Macutu, po 3 srebra osvajaju Bruno Prokop i Borna Burčak i jedno Maja Kell. Po 3 bronce su pripale Mandi Braje i Eleni Štefanek,  dvije osvaja Borna Burčak a jednu Bruno Prokop. Od  mnoštva pripremljenih pehara 8 ostaje u Vukovaru. Mia Štefanek je najmlađa natjecateljica a Tanja Turukalo je apsolutno treća za uzrast U17, Viktor Rendulić je apsolutno drugi a Saša Turukalo apsolutno treći za uzrast U17.

U ekipnoj konkurenciji KDU “Vukovar” je najuspješniji u muškoj i ženskoj konkurenciji za uzrast U15, ekipni je pobjednik u ženskoj konkurenciji i drugi u muškoj za uzrast u 17  i osvojen je pehar apsolutnog ekipnog pobjednika u kombiniranoj žensko-muškoj konkurenciji. Svi sudionici  ovih natjecanja zadovoljni odlaze iz Vukovara, čestitke našim natjecateljima na ostvarenim rezultatima i zahvaljujemo se Gradu Vukovaru i Zajednici sportskih udruga koji su omogućili organizaciju ovih natjecanja.

Podijeli: