UDRUGA “TOP SPORT” VUKOVAR

Naziv

UDRUGA ZA SPORT I REKREACIJU “TOP SPORT” VUKOVAR

OIB: 72740308601

Obratite se

Adresa: Vatikanska 38, 32000 Vukovar

Kontakt telefon: +385 98 298 866 – Lidija Augustinović, +385 98 684 925 – Katica Pivić

Kontakt email: topsport.vukovar@gmail.com

Poveznice

Kontakt osobe

Lidija Augustinović – predsjednica

Katica Pivić – tajnica

O nama

Udruga za sport i rekreaciju „Top sport“ Vukovar osnovana je 2010. godina s ciljem bavljenje rekreacijom kroz igranje odbojke (za žene i muškarce), nordijsko hodanje, planinarenje, te vježbe korektivne gimnastike.

Održavanom treninge odbojke u dvorani OŠ Antuna Bauera: utorkom u 20,30 za žene, a petkom u 20,30 za muškarce.

Ponedjeljkom i četvrtkom u 21,00 sat provodimo program korektivne gimnastike u dvorani Dječjeg vrtića Vukovar II.

U svim našim manifestacijama uvijek naglašavamo važnost bavljenja rekreacijom, važnost kretanja, važnost boravka u prirodi, kao i važnost međusobnog druženja i stvaranja pozitivnog okruženja u društvu.

Dobitnici smo zahvala i priznanja Hrvatskog saveza sportske rekreacije za provođenje programa, te razvoja sportske rekreacije na lokalnoj razini.

  • godine – dobili smo PLAKETU  HSSR  „Sport za sve“ za uspješno provedena sportsko-rekreacijska natjecanja i aktivnosti na lokalnoj razini.
  • godine – članica „Top sporta“ JELKA GAVRIĆ, Udruga od osnivanja 2010. redovito u svom programu provoditi rekreativne aktivnosti u odbojci i košarci 2 puta tjedno, zatim nordijsko hodanje , pikado i visvoditeljica sportske rekreacije dobila je  – MEDALJU „MIRKO RELAC“  za razvoj sportske rekreacije na lokalnoj razini.
  • godine – dobili smo POSEBNO PRIZNANJE HSSR za doprinos u razvoju sportske rekreacije na lokalnoj razini za odlično odrađen 12. Festivala sportske rekreacije žena Hrvatske na kojem je sudjelovalo 450 rekreativki iz 12 županija i 34 grada.
Podijeli: