12. dan zdravlja – Memorijal „Ivka Nikolić“

Udruga za sport i rekreaciju „Top sport“ Vukovar već 12. godinu obilježava Svjetski dan zdravlja kroz organizaciju raznih rekreativne aktivnosti. Tako smo 20. travnja 2024. godine obilježili 12. dan zdravlja – Memorijal „Ivka Nikolić“.

Prije svečanosti otvorenja položili smo cvijeće i svijeću na grob naše prerano preminule članice Ivke Nikolić.

Svečanost otvorenja manifestacije započeli smo minutom šutnje odavši počast našoj dragoj Ivki.

Natjecanje  smo proveli u 4 discipline: pikado, vođenje nogometne lopte, gađanje rukometnom loptom i ubacivanje lopte u koš.

Na natjecanju je bilo 9 ekipa koje su se sastojale od tri člana. Na kraju natjecanja proglasili smo pobjednike  u ukupnom natjecanju uzevši u obzir sve discipline.

Zlatnu medalju osvojila je ekipa „Radost“, srebrnu medalju osvojila je ekipa „Bubamare“ i brončanu medalju osvojila je ekipa „Zečići“ . Iskrene čestitke pobjednicima.

Ovu manifestaciju održali smo  pod sloganom „Rekreacijom do zdravlja“.

Bilo je to još jedno prekrasno natjecanje u kojem su sudjelovali djeca i odrasli. Nakon natjecanja nastavilo se prekrasno druženje.

Zahvaljujemo Gradu Vukovaru i  Zajednici sportskih udruga grada Vukovara što su financijski pomogli održavanje ove manifestacije i što podupiru rad Udruge. Također se zahvaljujemo i donatoru obrtu „Ella Design“ na izradi prekrasnih medalja.

Koristim priliku zahvaliti se i  OŠ „Mitnica“ jer su nam omogućili  korištenje sportske dvorane.

Zahvaljujemo se građanima koji su se odazvali i sudjelovali na ovoj  manifestaciji te tako doprinijeli razvoju sportske rekreacije u našem gradu.

Podijeli: