UDRUGA KLUB SJEDEĆE ODBOJKE VUKOVAR

Naziv

UDRUGA KLUB SJEDEĆE ODBOJKE VUKOVAR

OIB: 89111445898

Obratite se

Adresa: AUGUSTA ŠENOE 19, 32000 VUKOVAR

Kontakt broj: +385 95 759 9124

Kontakt email: uksovukovar@gmail.com

Poveznice

Kontakt osobe

Predsjednik kluba: Zlatko Zaoborni

Tajnik kluba : Ivan Pivić

O nama

Klub se natječe u Hrvatskoj ligi sjedeće odbojke. Klub promovira sport kao oblik integracije osoba sa invaliditetom u sve sfere sporta, a i osoba koje se žele baviti istim sportom-sjedećom odbojkom (zdravih osoba). 

KSO VUKOVAR osnovan je 2010. godine

Sami počeci su bili teški, pogotovo sa brojem članova kluba, ali sa vremenom se sve stabiliziralo i postali smo konkurentna ekipa i svako sada sa nama se mora potruditi da osvoji bodove ili ne.

U razdoblju od sada već 14 godina možemo se pohvaliti da smo dva puta bili finalisti KUP-a Hrvatske i oba puta osvojili drugo mjesto.

U ligi sjedeće odbojke najbolji rezultat nam je četvrto mjesto u ligi za prvaka.

Sudionici smo na mnogim turnirima u Hrvatskoj i u susjednoj BiH, gdje smo također postigli dosta dobrih rezultata od osvajanja turnira (Zadar, Vukovar…), te nekoliko drugih i trećih mjesta.

Posebno bi istaknuli drugo mjesto na turniru u BiH (prosinac 2023.), gdje je domaćin bio OKI Breza, a konkurencija na turniru je bila takva da smo bili jedini klub iz Hrvatske, a ostali sudionici turnira iz BiH. Poznavajući ligu BiH, a i uspjehe njihove reprezentacije uz osvajanje dva srebra na kupovima Hrvatske ovo upisujemo kao jedan od boljih uspjeha.

Cilj nam je i dalje napredovati, i pokušati ostati u top četiri kluba u ligi, te promicati ovaj sport kako i sada tako i u budućnosti.

Podijeli: