KIARA LEMAC OSTVARILA IZVRSNE REZULTATE NA DRŽAVNIM NATJECANJIMA

16. ožujka 2024. godine u Solinu je održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na kojem je Kiara Lemac, članica SK „Grič 7“ Vukovar u kategoriji zračni pištolj 10 metara osvojila 6. mjesto. Na istom natjecanju sudjelovale su još tri članice vukovarskog kluba u kategoriji zračna puška 10 metara. Milica Jeremić izvrsnim rezultatom oborila je svoj osobni rekord, a Jana Tetkić i Emi Kavač , koje su svojim prethodnim rezultatima ostvarile pravo nastupa na ovom natjecanju, dostojno su predstavile svoj klub.

23. ožujka 2024. godine u Osijeku je održano Finale Kupa Hrvatske za seniore i seniorke na koje se plasiralo 30 najboljih strijelaca u RH u kategorijama zračni pištolj i zračna puška 10 metara. Na ovom natjecanju SK „Grič 7“ Vukovar predstavljale su dvije članice.

Kiara Lemac je u konkurenciji najboljih strijelaca iz RH u kategoriji zračni pištolj osvojila izvrsno 4. mjesto i time potvrdila svoju kvalitetu i kvalitetu svoj kluba. Jana Tetkić je i na ovom natjecanju potvrdila svoj odličan rezultat te joj želimo puno uspjeha na Prvenstvu Hrvatske za kadete i kadetkinje koje slijedi uskoro.

Ovim natjecanjima sportska sezona za zračno oružje službeno završava za većinu članova kluba, no u tijeku su pripreme za sezonu vatrenog oružja, te članovima SK „Grič 7“ Vukovar želimo puno uspjeha i očekujemo sjajne rezultate kao i u prethodnim sezonama. Vjerujemo da će, kao i do sada, dati sve od sebe i ponosno predstaviti svoj klub i svoj grad u najboljem svjetlu.

Podijeli: