Klub dizača utega Vukovar: XI. MEĐUNARODNO  “OTVORENO PRVENSTVO VUKOVARA”

CHIARA  RELJAC, NIKOLA TODOROVIĆ  I  KDU “VUKOVAR”, POBJEDNICI XI. MEĐUNARODNOG  “OTVORENOG PRVENSTVA VUKOVARA”

Klub dizača utega “Vukovar” već tradicionalno po jedanaesti put, povodom dana osnivanja kluba, organizira međunarodno natjecanje, na koje poziva mlade natjecatelje iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Na ovom prvom natjecanju dizača utega u ovoj godini,održanom u subotu 9.03. nastupilo je ukupno 33 natjecatelja (14 djevojaka i 19 mladića) iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Bilo je prijava za još veći broj  natjecatelja (DK “Slavonija” Osijek, KDT “Železničar” Inđija i “Sorkosarose” iz Budimpešte), ali nažalost, nismo ih mogli prihvatiti zbog nemogućnosti cijelo dnevnog korištenja dvorane.

Uz već standardnu podjelu odličja za ostvarene plasmane, djevojke su nagrađene i ružama a podjeljeno je 17 pehara najboljima po uzrastima.

Korina Komorski (Vukovar) i Erik Mustapić (Rječina) su najmlađi natjecatelji, Manda Braje (Vukovar) i Erik Mustapić su najbolji iz U12,  Gabriela Frlan (Rječina) i Timur Nući (Bosna) su najbolji za U15, Maja Kell (Vukovar) i Matija Žeželić (Rječina) najbolji su iz U17, Nejla Kalača (Bosna) i David Todorović (Vukovar) su najbolji za U20 a CHIARA RELJAC (Rječina) i NIKOLA TODOROVIĆ (Vukovar) su apsolutni pobjednici ovog natjecanja.

Pet  preostalih pehara pripala su ekipama:  1. KDU “Vukovar”, 2. KDU “Rjećina” Dražice, 3. KDT “Bosna” iz Sarajeva, 4. KDT “Radnički” Sombor i 5. KDT “Herkules” iz Bača.

Već slijedećeg vikenda KDU “Vukovar, ima nastup u Zagrebu na I. kolu ekipnog Prvenstva Hrvatske za seniore.

Podijeli: