Radionica Ministarstva turizma i sporta

Dana 15. veljače 2024. godine u Društvenom centru Sportske dvorane „Danijel Rehak“ u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Vukovara i Javne ustanove „Sportski objekti Vukovar“ održana je radionica za sve zainteresirane sportske udruge i potencijalne prijavitelje na programe Ministarstva turizma i sporta.

Djelatnici Ministarstva turizma i sporta pružili su sve relevantne informacije vezane uz pripremu natječajne dokumentacije za Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja, te Natječaj za sufinanciranje sportskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“.

Cilj radionice bio je omogućiti sportskim udrugama lakše prijavljivanje na natječaje.

Ministarstvo turizma i sporta raspisalo je natječaje za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja, te programa „Hrvatska pliva“ u 2024. godini u ukupnoj vrijednosti od četiri milijuna eura. Ciljevi ovih sportskih programa usmjereni su na provođenju aktivnosti koje će pridonijeti razvoju sporta, poticanje bavljenjem amaterskim sportom, te doprinos očuvanju zdravlja građana, posebno djece.

Natječaji su otvoreni do 03. ožujka 2024. godine.

Podijeli: