Plivački klub Vukovar nastupio na Prvenstvu regije 4 u Sisku 2. i 3.2.2024

Sjajne vijseti o nastupima naših predstavnika,stizu nam iz Siska.

Proteklog vikenda sudjelovali  smo na Prvenstvu regije 4. za kategorije početnika, ml. kadeta i kadeta u Sisku, a naši članovi opet su nas razveselili  svojim sjajnim nastupima ,druženjem i podrškom !

Za naš klub nastupilo je ukupno 14 natjecatelja (5 dječaka  i 9 djevojčica) zajedno sa trenericom Jelenom Stojadinović. 

Posebno su nas razveselili plivači koji su prvi puta isplivali limite za pravo nastupa na Kadetskom Prvenstvu Hrvatske koje nas očekuje u Zadru, a to su Sergej Skenderija (400m slobodno) i Roko Tišov (400m slobodno i 200m mješovito) ! Odlično su nastupili naši početnici koji su isplivali puno osobnih rekorda, na ovom natjecanju. 

Posebno se istakla Lena Rajak koja je u disciplini 25m prsno osvojila 3.mjesto

A sama poslastica bili su nastupi naših kadeta koji su ukupno osvojili 9 individualnih medalja

Najuspješniji među njima bio je  Lovro Brođanac s 4 zlatne medalje u disciplinama: 400m slobodno, 100m delfin, 200m mix i 100m slobodno

U stopu ga je pratio Stefan Tintor s 1 srebrnom i 3 brončane medalje u disciplinama: 100m leđno, 200m mix, 100m delfin i 400m slobodno

Od djevojaka najuspješnija bila je Marta Žuvić s 1 srebrnom medaljom u disciplini 100m delfin !!

Nastupili smo u 3 kadetske štafete ,te u prvoj disciplini 4 x 50m mješovito osvojili 3.mjesto,a u štafeti 4x 50m slobodno zauzeli 2.mjesto, sastav obje štafete činili su Roko Tišov, Sergej Skenderija, Stefan Tintor I Lovro Brođanac. 

Štafeta 4×100 slobodno  u sastavu Ivana Kosanović, Marta Žuvić, Stefan Tintor I Lovro Brođanac zasjali su na 1.mjesto u kategoriji kadeta.

Uz nabrojane osvajače medalja, osobne rekorde i puno novog iskustva iz Siska  ponijeli su: Adrian Koruga, Ivana Kosanović, Lorena Pančić, Minja Radojčić, Milica Rajak, Anja Urisk, Teona Arsenović i Ena Bosić !!! 

Velike čestitke svima, puno sreće u nastavku sezone velikog bazena, a posebno prije svega puno zdravlja želimo našim predstavnicima na Kadetskom državnom Prvenstvu u Zadru koje će se održati 17.-18.02.2024.

#plivajsnama #pkvukovar

Podijeli: