Nova godina – nova odličja za SK ,,GRIČ7” Vukovar

Dana 13. siječnja 202. godine u Čakovcu je održan 4. Turnir olimpijskih nada gdje su se među klubovima iz cijele Hrvatske natjecali i strijelci iz našeg vukovarskog streljačkog kluba ,,Grič 7” Vukovar.

SK ,,Grič 7” u Čakovcu imao je tri predstavnice u pojedinačnom djelu natjecanja pod vodstvom trenera Vinka i Marijana Kovača.

U kategoriji ISSF 10 m zračna puška juniorke SK ,,Grič 7” predstavljale su Jana Tetkić i Emi Kavać. U jakom društvu strijelaca iz cijele zemlje Jana Tetić pokazala je svoj potencijal drastično poboljšavši svoj osobni rekord uz pomoć novog oružja i opreme.

U kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj natjecala se Kiara Lemac.. Kiara Lemac osvojila je 2. mjesto u kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj juniorke te u Vukovar donijela još jednu srebrnu medalju.

Cijeli vukovarski streljački tim zadovoljan je otvaranjem nove streljačke sezone. Svojim nastupima oduševile su sve predstavnice SK ,,Grič 7” Vukovar, a uzevši u obzir kako je ovo natjecanje tek na početku novog obrazovnog razdoblja i sportske sezone možemo biti sigurni kako ćemo, u ovoj novoj godini, uživati u još mnogo ovakvih, a i boljih rezultata od ovih perspektivnih strijelaca grada Vukovara.

Podijeli: