2 medalje, pehar i plaketa u rukama SK ,,Grič 7” Vukovar

U Vinkovcima 28. prosinca 2023. održao se već tradicionalni Novogodišnji turnir organiziram posebno za natjecatelje u kategoriji zračni pištolj. Natjecateljski tim SK Grič 7 Vukovar sa ovog natjecanja vratio se sa 2 medalje, jednim peharom i jednom plaketom za najboljeg strijelca turnira.

U Vinkovcima 28. prosinca 2023. održao se već tradicionalni Novogodišnji turnir koji je namijenjen zaključivanju veoma uspješne streljačke sezone koja je za nama.

Streljački klub Grič 7, Vukovar na ovom natjecanju predstavio se sa jednom ekipom, ekipa zračni pištolj, u sastavu Marko Tokić, Dario Kampel i Kiara Lemac, a u pojedinačnom dijelu natjecanja natjecala se i Agata Bunarkić.

Kao i obično SK Grič 7 Vukovar nije se sa natjecanja vratio praznih ruku. Marko Tokić je u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniori osvojio treće mjesto i brončanu medalju, dok je Kiara Lemac u kategoriji  ISSF zračni pištolj 10 m juniorke ponovno zasjala na najvišem postolju osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju. Ekipa zračni pištolj u Vukovar je uz medalje odnijela i ekipni pehar osvojivši treće mjesto u konkurenciji od 9 ekipa.

Kiara je uz pojedinačno zlato i ekipnu broncu primila i plaketu kao najbolja pištoljašica turnira.

Ovim natjecanjem zaključili smo streljačku godinu, ali ne i sezonu. Vukovarski klub punom parom nastavlja dalje, a prvo slijedeće natjecanje slijedi već ubrzo nakon ulaska u novu godinu.

Podijeli: