Vukovarske gimnastičarke najuspješnije u Osijeku

U subotu 02.12. u Sokol centru u Osijeku održano je  4. kolo i proglašenje Završnice KUPA Hrvatske-regija Istok u Osnovnom programu ženske sportske gimnastike. Natjecanje se odvijalo u dva turnusa u osam kategorija u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Za GK Vukovar nastupile su 22 natjecateljice. Ekipe mlađih kadetkinja, juniorki i starijih juniorki osvojile su 2. mjesto, a kadetkinje, mlađe juniorke i mlađe seniorke su bile 1.

U ekipi mlađih kadetkinja bile su: Ricarda Kremenjaš, Glorija Jurković i Hana Dekan. U ekipi  kadetkinja bile su: Jana Cvetković, Marina Đerđ, Franka Ljubić i Ema Županović. U ekipu mlađe juniorke bile su: Livija Horvat, Una Baždar i Iris Špehar. Kod juniorki u ekipi su bile: Jurčević Elena, Lozančić Mia, Mirosavljević Adrijana i Gavrilović Ljiljana. Ekipu starijih juniorki činile su: Gavrilović Olivera, Severić Petra, Mirosavljević Marijana i Jaman Mirjam. Najstariju ekipu mlađe seniorke činile su najiskusnije natjecateljice u ovom programu: Dijana Andrašević, Lana Ernjaković, Lana Antunić i Ela Andrašević.

Ukupno u ekipnoj konkurenciji vukovarske gimnastičarke osvojile su 7 zlata i 5 srebra na 4. kolu i  Završnici KUPA Hrvatske.

U pojedinačnoj konkurenciji vukovarske gimnastičarke su bile odlične. Dva zlata osvojile su Ema županović, Iris Špehar i Olivera Gavrilović. Jedno zlato i jedno srebro osvojila je Ela Andrašević. Dva srebra osvojile su Livija Horvat i Elena jurčević, a jedno srebro i bronca pripali su Uni Baždar. Brončane su bile Hana Dekan, Mia Lozančić, Lana Antunić i Marina Đerđ.

Podijeli: