Odličan nastup Kiare Lemac na WYC Smederevo 2023.

Od 24. do 26. studenog 2023. godine u Smederevu je održano internacionalno natjecanje Walther Youth cup na kojemu su sudjelovale reprezentacije i predstavnici iz 12 zemalja svijeta.  Na natjecanju svoje predstavnike imali su Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Slovačka, Bugarska, Moldavija, Turska, Indija, Mađarska, Crna Gora, Sjeverna Makedonija i Hrvatska.

Kao dio reprezentacije Hrvatske na ovom natjecanju debitirala je i sportašica SK ,,Grič 7” Vukovar, Kiara Lemac koja je svojim uspjesima i rezultatom još jednom privukla pažnju na sebe kao novu nadu hrvatskog streljaštva.

Kiara je naime u izrazito jakoj konkurenciji od preko 50 strijelaca iz čitavog svijeta u svojoj kategoriji, u oba dana natjecanja uspjela zauzeti izvrsno 14. i 15. mjesto u kategoriji zračni pištolj juniorke. Svojim nastupom također je i popravila svoj osobni rekord na natjecanjima na što je izuzetno ponosna. Iako je ovo velik uspjeh vrijedan proslave, odmora nema jer nova natjecanja ovakvog kalibra slijede vrlo uskoro. Sigurni smo kako je ovo tek početak Kiarine karijere kao dijelom hrvatske juniorske reprezentacije u streljaštvu. Želimo joj puno uspjeha u budućim natjecanjima i da i dalje predstavlja svoj grad i domovinu na najbolji mogući način, kao što je to do sada i činila.

Podijeli: