SK “Grič-7” Vukovar: Održano 1. kolo 2. HL i Grand Prix u Vukovaru

U OŠ Mitnica u Vukovaru, 5. studenog 2023. godine održano je 1. kolo druge hrvatske ISSF lige i Grand Prix Vukovara u streljaštvu. Na natjecanju natjecala su se 46 strijelca iz naše regije, te je podijeljeno 72 medalje svima koji su ostvarili najbolje rezultate. Od svih osvojenih medalja u vukovarskom klubu ostalo je čak njih 14.

Osim što je SK ”Grič 7” Vukovar bio domaćin ova dva natjecanja, pod znakom ovog kluba natjecalo se i osam vukovarskih strijelaca. Kao i do sada postigli su zapažene rezultate u vrlo jakoj konkurenciji.

Strijelci Petra Budimir, Milica Jeremić, Emi Kavać i Jana Tetkić natjecale su se u kategoriji 10m ISSF zračna puška, dok su se Kiara Lemac, Agata Bunarkić, Dario Kampel i Marko Tokić natjecali u kategoriji 10m ISSF zračni pištolj.

Na postolju su ovoga puta zasjali gotovo svi naši strijelci. Milica Jeremić odnijela je dvije medalje zauzevši 3. mjesto u kategoriji 10m zračna puška juniorke i mlađe juniorke. Jana Tetkić također se okitila sa dvije medalje osvojivši 2. mjesto u kategoriji 10m zračna puška kadetkinje i sjajno 1. mjesto u kategoriji 10m zračna puška mlađe kadetkinje, dok je u istoj kategoriji Petra Budimir osvojila 3. mjesto.Dario Kampelosvojivši dvije medalje, zauzeo je 3. mjesto u kategoriji 10m zračni pištolj mlađi seniori i juniori.

Najtrofejniji strijelci ovoga turnira bili su Kiara Lemac i Marko Tokić. Kiara Lemac je svoju kolekciju medalja upotpunila sa četiri nova zlatna odličja u kategorijama 10m zračni pištolj seniorke, mlađe seniorke, juniorke i mlađe juniorke.

Marko Tokić pokazao je kako će neupitno biti vrijedan član našega ionako trofejnog tima osvojivši na svom prvom nastupuu znaku SK ”Grič 7” Vukovar čak 3 medalje zauzevši 3. mjesto u kategoriji 10m zračni pištolj seniori te 1. mjesto u kategorijama 10m zračni pištolj mlađi seniori i juniori.

SK ”Grič 7” Vukovar uz brojne pojedinačne nastupe imao je svoje predstavnice i u ekipnom dijelu natjecanja. Milica Jeremić, Jana Tetkić i Emi Kavać svojim nastupom ostvarile su izvrsno 2. mjesto.

SK ”Grič 7” Vukovar, domaćin ovog natjecanja, posebno se zahvaljuje Zajednici sportskih udruga grada Vukovara i Sportskim objektima Vukovar kao i OŠ Mitnica na nesebičnoj pomoći i podršci u organizaciji i provođenju ovog natjecanja.

Čestitamo strijelcima na još jednom iznimnom uspjehu te im želimo svu sreću u daljnjim natjecanjima, a pogotovo natjecanjima koja će se održati u našem predivnom gradu Vukovaru.

Sigurni smo kako su Vukovar predstavili u najboljem mogućem svjetlu i još jednom pokazali izvrsnu kvalitetu, a mi im želimo svu sreću da to nastave činiti i dalje.

Podijeli: