Vukovarske gimnastičarke  se okitile zlatom u Osijeku

U Sokol centru u Osijeku 28.10. održano je veliko gimnastičko natjecanje u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici. GK Vukovar na ovom natjecanju imao je zavidan broj natjecateljica. Bilo je ovo vrlo važno natjecanje, posljednje kvalifikacijsko, za sve koji imaju ambiciju nastupiti na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske, koje će se ove godine održati u Zadru krajem studenog.

U Slobodnom programu nastupila je vukovarska juniorka Monika Zovko i potvrdila da je najuspješnija u svojoj kategoriji u gimnastičkoj  regiji Istok. Monika se popela na najviše postolje i okitila zlatnom medaljom.

U Obaveznom programu GK Vukovar imao je predstavnice u ekipnoj konkurenciji u tri kategorije,a u pojedinačnoj konkurenciji u četiri kategorije

Ostvareni su izvanredni rezultati.

Kadetkinje ekipno 1. mjesto, a pojedinačno 1.Hana Antunić, 2. Ana Vuk, 4. Franka Markešić i 5. Lea Služek.

Ml juniorke ekipno 1, mjesto, pojedinačno 2. Helena Badnjak, 3. Maja Marković, 4. Petra Kolarić i 5. Angelina Cvetković

Juniorke pojedinačno 1. Nika Budim i 2. Vita Panta.

Mlađe seniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno 1. Miljana Poznanović, 2. Nikolina Velikić, 3. Valentina Mrkonja i 5. Ela Vojtkiv 

Naš klub su predstavljale i sutkinja Andrašević Dijana i Ernjaković Lana, a u pratnji natjecateljica danas su bili trenerica Bosiljka Stojšić i dopredsjednik Đorđe Stojšić.

Bilo je ovo vrlo uspješno natjecanje za vukovarske gimnastičarke, koje su se u svoj grad vratile sa tri ekipna zlata i pojedinačno četiri zlata četiri srebra i dvije bronce.

Podijeli: