Odličan start vukovarskih strijelaca u novu sezonu

Dana 21.listopada 2023. godine u Čakovcu je održan 1. Turnir olimpijskih nada gdje su se
među klubovima iz cijele Hrvatske natjecali i strijelci iz našeg vukovarskog streljačkog kluba Grič Vukovar.

SK Grič u Čakovcu imao je četiri predstavnice u pojedinačnom djelu natjecanja pod vodstvom trenera Vinka Kovača.

U kategoriji ISSF 10 m zračna puška juniorke SK GRIČ predstavljale su Jana Tetkić i Petra Budimir. Među izrazito jakom konkurencijom Jana Tetić zauzela je 49. mjesto, dok je Petra Budimir zauzela 55. mjesto.

Unatoč vrlo dobrim rezultatima predstavnica na puški, na ovom natjecanju, ipak su zasjale predstavnice na pištolju. U kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj natjecale su se Kiara Lemac i Agata Bunarkić. Kiara Lemac osvojila je 2. mjesto u kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj juniorke i 1. mjesto u kategoriji ISSF zračni pištolj mlađe juniorke te u Vukovar donijela zlatnu i srebrnu medalju.

Svojim nastupom oduševila je upravo Agata koja je na ovom natjecanju u samoj završnici meča po prvi puta stala na postolje i izborila, ne jednu, već dvije medalje za naš vukovarski klub. Agata je u kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj juniorke osvojila brončano 3. mjesto, dok je u kategoriji ISSF 10 m zračni pištolj mlađe juniorke osvojila srebrno 2. mjesto.

Cijeli vukovarski streljački tim izuzetno je zadovoljan i ponosan na svoja postignuća te smatraju da su ovoj izrazito jakoj konkurenciji, koja je ove sezone jača nego ikada uspjeli još jednom pokazati svoju kvalitetu i uspješnost. Znamo da je ovo samo prvo od brojnih odličja koja će još doći put Vukovara za ovaj streljački klub te im želimo svu sreću da tako nastave predstavljati naš grad Vukovar.

Podijeli: