Gimnastičko natjecanje u Vukovaru

U sportskoj dvorani Danijel Rehaku u Borovu u subotu 7.10. održano je gimnastičko natjecanje 4. kolo KUPA Hrvatske regije Istok Obavezni program ženske sportske gimnastike. Domaćin i organizator bio je GK Vukovar, a natjecale su se gimnastičarke iz Belog Manastira, Poožege, Slavonskog Broda, Valpova, Vinkovaca i Vukovara. Kako je ovo prvo natjecanje u Obaveznom programu, nakon ljetne pauze, odaziv nije bio najbolji, jer neki klubovi nisu došli na natjecanje. Na ovom natjecanju natjecale su najspremnije gimnastičarke naše regije, a one koje nisu bile spremne imaju priliku pripremiti se do posljednjeg 5. kola, koje će se održati u Osijeku. GK Vukovar je dobio pohvale za organizaciju natjecanja, kako od predstavnika klubova koji su sudjelovali, tako i odpovjerenika HGS za regiju Istok.j Natjecateljski  uvjeti su bili na vrlo visokoj razini, a domaćini su se potrudili da se svi sudionici osjećaju dobrodošlo.

Natjecanju je nazočio i proglasio otvorenim pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport i branitelje g. Darko Dimić.

Publika je imala priliku uživati u gimnastičkim vježbama i bodrili su sve natjecateljice.

Vukovarske gimnastičarke su briljirale pred svojim navijačima i ostvarile su izvrsne rezultate.

Kadetkinje ekipno 1. mjesto  Pojedinačno: 1. Ana Vuk, 2. Franka Markešić, 3. Lea Služek i 4. Hana Antunić

Mlađe juniorke  ekipno 1. mjesto  Pojedinačno: 1. Maja Mrković, 2. Helena Badanjak, 3. Petra Kolarić i  5. Angelina Cvetković

Juniorke  ekipno 1. mjesto   Pojedinačno: 1.Vita Panza, 2. Nika  Budim,  3. Tanja Turukalo i 4. Ana Kuzmanović

Mlađe seniorke  ekipno 1. mjesto  Pojedinačno: 1. Miljana Poznanović, 2. Nikolina Velikić, 4. Ela Vojtkiv i 5. Valentina Mrkonja

Pred domaćom publikom vukovarske gimnastičarke osvojile su 4 zlata u ekipnoj konkurenciji  i 4 zlata, 4 srebra i 3 bronce u  pojedinačnoj konkurenciji.

Podijeli: