,,SK Grič 7, Vukovar ” vratio se sa 3 medalje i peharom

U Nuštru 1.listopada 2023. održalo se već tradicionalno natjecanje povodom dana obrane i općine Nuštar. Natjecateljski tim SK Grič 7 Vukovar sa ovog natjecanja vratio se sa 3 medalje i jednim peharom.

U Nuštru 1. listopada 2023. održalo se već tradicionalno natjecanje povodom dana obrane i općine Nuštar.

Streljački klub Grič 7, Vukovar na ovom natjecanju predstavio se sa dvije ekipe: ekipa zračna puška, u sastavu Milica Jeremić, Jana Tetkić i Petra Budimir, te ekipa zračni pištolj, u sastavu Agata Bunarkić, Dario Kampel i Kiara Lemac. Natjecateljski duh pokazao je i trener g. Vinko Kovač koji se također natjecao.

Kao i obično SK Grič 7 Vukovar nije se sa natjecanja vratio praznih ruku. Dario Kampel je u kategoriji ISSF zračni pištolj 10 m juniori osvojio četvrto mjesto i već popularnu nuštarsku drvenu medalju. Agata Bunarkić osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji  ISSF zračni pištolj 10 m juniorke, a u istoj toj kategoriji Kiara Lemac ponovno je zasjala na najvišem postolju osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju. Ekipa zračni pištolj u Vukovar je uz medalje odnijela i ekipni pehar osvojivši drugo mjesto u izrazito jakoj konkurenciji.

Iako je ovo tek početak nove sportske sezone rezultati nam govore kako od ovog vukovarskog kluba u budućnosti zasigurno možemo očekivati mnogo ovakvih i još boljih rezultata.

Podijeli: