DIZANJE UTEGA – VUKOVARCI TREĆI U PEČUHU

Mlada ekipa Kluba dizača utega “Vukovar”,  uspješno je nastupila  na Međunarodnom “KUPU PEČUHA”, koji je održan u nedjelju 24.09.2023.g.

Vukovarci su se našli na pobjedničkom postolju, osvojivši pehar za treće mjesto iza drugoplasirane ekipe Pečuha i pobjedničke ekipe DK “Osijek”.

Bila je to osim sportskog nadmetanja  prilika za upoznavanje novih ljudi i sklapanje novih prijateljstava.

Već u petak, mladi članovi kluba, putuju u Split, gdje je na rasporedu dvostruki program dizanja utega a održat će se II. kolo ekipnog Prvenstva RH za seniore i Prvenstvo Hrvatske za uzrast U15 u obje spolne konkurencije.

Iz Splita se očekuju dobre vijesti a plan je plasman u sredini Prvenstvene ljestvice kod seniora i puno odličja u konkurenciji U15 i nekoliko titula Prvaka RH.

Zahvaljujemo se Gradu Vukovaru i Zajednici sportskih udruga Grada Vukovara, što su nam omogućili odlaske na naša natjecanja. U Pečuhu su nastupili : Manda Braje sa 20 kg. u trzaju, 25 kg. u izbačaju i 45 kg. u biatlonu, Nataša Dermiček sa 50+60=110 kg., Maja Kell sa 53+60=113 kg. ,Bruno Prokop sa 28+40=68 kg. i Sergej Gavrovski sa 0+105=105 kg.

Podijeli: