Kiara Lemac sudjelovala na Kampu mladih i perspektivnih strijelaca

Hrvatski streljački savez u suradnji sa Streljačkim klubom Zadar organizirao je Kamp mladih i perspektivnih strijelaca na kojem je sudjelovalo 28 strijelaca iz cijele Hrvatske uključujući i našu sportašicu Kiaru Lemac iz SK ,,Grič 7” Vukovar.

Od 28. kolovoza do 2. rujna 2023. godine Hrvatski streljački savez u suradnji sa Streljačkim klubom Zadar na Zadarskoj streljani “Mocire” organizirao je  Kamp mladih i perspektivnih strijelaca na kojem je sudjelovalo 28 mladih i perspektivnih strijelaca iz cijele Hrvatske.

Na poziv direktorice reprezentacije, na ovom kampu sudjelovala je i naša sportašica Kiara Lemac iz streljačkog kluba ,,Grič 7” Vukovar.

Cilj ovog Kampa bio je okupiti mlade i darovite sportaše u streljaštvu te kroz sustavan rad i druženje sa svojim vršnjacima stvoriti potencijalne reprezentativce, a jednoga dana i olimpijske kandidate.

Kamp su vodili treneri s dugogodišnjim iskustvom iz cijele hrvatske, pa tako i naš vukovarski trener g. Vinko Kovač.

U izrazito jakom društvu sportaša pištoljaša, naša Kiara potvrdila je svoju kvalitetu te kvalitetu ovog vukovarskog kluba koji će i dalje stremiti još boljim uspjesima u novoj predstojećoj sportskoj sezoni.

Podijeli: