ZAVRŠNA SVEČANOST ZA POLAZNIKE REKREATIVNIH PROGRAMA GIMNASTIČKOG KLUBA VUKOVAR

Kraj školske godine u vukovarskom gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani  pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa.  Svečano polaganje održalo se 13.6. u gimnastičkoj dvorani. U prvom dijelu  svoje umijeće i sposobnosti pokazali su za najmlađi polaznici, članovi predškolske grupe i oni su polagali programe: Gimnastička igraonica i  Gimnastička početnica. Drugi dio  je bio  rezerviran za školarce, polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike.

Predškolci su bili najzanimljiviji, jer je sa njima uvijek veselo. Publika je uživala u vježbama na poligonu, koji su najmlađe gimnastičarke i gimnastičari,  pod vodstvom trenera, vrlo vješto savladali.  Školarci, polaznici programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike pokazali su  osnovne vježbe na spravama. Djevojčice su nastupile na ručama, gredi, tlu i preskoku, dok su dječaci odradili vježbe na na konju s hvataljkama i preskoku. Sve vježbe su  pažljivo pratile mlade licencirane sutkinje Hrvatskog gimnastičkog saveza Miljana Poznanović, Dijana Andrašević i Lana Ernjakovići i  na kraju dale svoje ocjene.

Ukupno je 54 polaznika uspješno položilo rekreativne programe:  program Gimnastičke igraonice položilo 25  članova, program Gimnastičke početnice položilo je  24  člana  i program Škole gimnastike položilo je 5  članova GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima  slijedi ljetni odmor, a nastavak i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove  školske godine.

Podijeli: