DIZANJE UTEGA – 33 ODLIČJA I 7 PEHARA ZA VUKOVARCE

U subotu 10.lipnja Sportska dvorana “DANIEL REHAK” u Vukovaru, bila je poprište borbi mladih dizača utega do 20 godina za ovogodišnje titule juniorskih Prvaka Hrvatske.

Uz već tradicionalne medalje i pehare za najuspješnije pojedince i ekipe,koje je osigurao Savez, domaćin je dopunio sa peharima  za najmlađe natjecatelje, te za drugo i treće plasirane apsolutno po sinclair bodovima. Djevojke su dobile po ružu a svi natjecatelji zastavicu kluba.

U nadmetanju sa kilogramima i konkurencijom, najviše uspjeha imali su (prema očekivanju), članovi Kluba dizača utega “Vukovar”, koji suosvojili ukupno 21 zlatno odličje a Prvaci Hrvatske u sve tri dizačke discipline su :LAURA MATIN do 45 kg., NATAŠA DERMIČEK do 59 kg.,TANJA TURUKALO do 76 kg., SRĐAN MRĐENOV do 61 kg., NIKOLA TODOROVIĆ do 81 kg., DAVID TODOROVIĆ do 89kg.i SERGEJ GAVROVSKI +109kg.. Stepenicu niže na pobjedničkom postolju,bili su Maja Kell do 71 kg.i Bruno Prokop do 67 kg.,po jedno srebro i dvije bronce pripali su Miji Ileš do 59kg. Željki Miljković do 64 kg., dok je Saša Dobrijević do 81 kg.bio tri puta četvrti.

Kod podjele pehara su opet prednjačili Vukovarci koji su od 10 ponuđenih, osvojili 7,dok su 3 “otišla” u Dražice.

GabrielaFrlan (Dražice)i naš Bruno Prokop su najmlađi natjecatelji, Gabriela i Srđan Mrđenov  su apsolutno trećeplasirani, Nataša Dermičeki David Todorović su apsolutno drug a najbolji pojedinci su Chiara Reljac (Dražice) i Nikola Todorović.

Pehari za najuspješnije ekipe u obje spolne konkurencije, krasiti će vitrine KDU “Vukovar”.

Sudionici ovog Prvenstva Hrvatske,imali su čast, odličja primati od Predsjednika Hrvatskog dizačkog saveza Boška Čavke, koji je izrazio zadovoljstvo organizacijom natjecanja,a pohvale stižu od svih sudionika natjecanja.

Podijeli: