ODLIČNE VIJESTI IZ GIMNASTIČKOG KLUBA VUKOVAR

Članice GK Vukovar nestrpljivo su čekale izvješće povjerenika Hrvatskog gimnastičkog saveza za regiju Isok sa popisom plasiranih ekipa i pojedinki na Ekipno prvenstvo Hrvatske i Završnicu KUPA Hrvatske.

2.-4. lipnja u Osijeku će se održati Ekipno prvenstvo Hrvatske i Završnica KUPA Hrvatske  u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici.

Gimnastički klub Vukovar na ovom natjecnju imat će jednu predstavnicu u Slobodnom programu u kategoriji Junioke, a u Obaveznom programu tri ekipe i dvije pojedinke.

U Slobodnom programu natjecat će se Monika Zovko. U Obaveznom programu ekipu u kategoriji kadetkinje činit će: Hana Antunić, Ana Vuk, Franka Markešić i Lea Služek, u kategoriji mlađe juniorke u ekipi su: Petra Kolarić, Maja Marković, Helena Badanjak i Angelina Cvetković, a u katgoriji Mlađe seniorke ekipu čine: Miljana Poznanović, Nikolina Velikić, Ela Vojtkiv, Aurora Ristović i Valentina Mrkonja. Kao pojedinke natjecat će se juniorke Obaveznog programa VitaPanza i Tanja Turukalo.

Veliki je ovo uspjeh za GK Vukovar, treneri i uprava su ponosni na plasman svojih članica na Prvenstvo Hrvatske i žele im puno sportske sreće

Podijeli: