Međunarodni plivački miting HEP HPS GP “Victoria” 2023.

18. i 19.3.2023. u Rijeci na bazenima Kantrida, a u organizaciji plivačkog kluba Primorje, održao se tradicionalni međunarodni plivački miting HEP HPS GP “Victoria” 2023., gdje je nastupilo 700 plivača i plivačica iz 70 klubova, a iz 7 država.

Naš klub predstavio je Luka Čarapović, koji je uspio zablistati u pravim trenucima i kući ponio 3 medalje od čega su 2. zlatnog sjaja i jedna brončana u disciplinama 50m i 100m leđno.

Prvi dan natjecanja:

Nastupio je u disciplinama 50m prsno a u ovoj disciplini izborio je B finale ,isplivavši svoj osobni rekord ,te zauzeo 16.mjesto u apsolutnoj kategoriji i 11.mjesto u juniorskoj kategoriji. 

Isti dan plivao je i 100m leđno, u ovoj disciplini ušao je u A finale i u apsolutnoj kategoriji zauzeo 4. mjesto, dok je u juniorskoj kategoriji zauzeo 1.mjesto.

Drugi dan natjecanja:

Nastupio je u disciplini 200m slobodno i zauzeo 32.mjesto u apsolutnoj kategoriji. 

U zadnjem nastupu u disciplini 50m leđno, Luka je u kvalifikacijama izborio A finale i u apsolutnoj kategoriji zauzeo 3.mjesto, dok je u juniorskoj konkurenciji zauzeo 1. mjesto.

S obzirom kako je početak natjecanja u velikom bazenu, jako smo zadovoljni i ponosni ! Puno zdravlja i sreće želimo u nastavku sezone ! Na natjecanje ga je pratio trener Ivan Koščević u društvu trenera i plivača iz Vinkovački Plivački Kluba ,što je imalo posebnu čar i zadovoljstvo

Podijeli: