Plivački klub Vukovar na državnom prvenstvu za dobne skupine u malom bazenu – Rijeka 2022

Završilo je posljednje natjecanje u sezoni 2021./22. za naše predstavnike Laru Horvat I Luku Čarapovića! S državnim prvenstvom ujedno su se oprostili i od kategorije mlađih juniora. Luka Čarapović u 2022.godini ukupno je osvojio 11 pojedinačnih medalja na državnim prvenstvima u malom i velikom bazenu,te postavio novi državni rekord u disciplini 50m leđno! Također, Luka Čarapović je jedini reprezentativac s istoka Hrvatske!

Donosimo izvješće s posljednjeg natjecanja…

Od 19.12.do 24.12.2022.naši plivači Lara Horvat i Luka Čarapović,zajedno s trenerom Ivanom Koščevićem boravili su u Rijeci na državnom prvenstvu! 

U Vukovar su se vratili s 4 medalje 🥇🥈🥉🥉,puno lijepih dojmova , kao i osobnih rekorda  

Prvi dan je Lara Horvat nastupila u disciplini  100m mješovito i isplivala svoj osobni rekord i zauzela 32.mjesto u ml. juniorskoj kategoriji. Luka Čarapović prvi dan također nastupa u disciplini 100m mješovito i postaje mlađe juniorski prvak države 🥇✨️☺️ plivao je osobni rekord u A finalu i zauzeo 7.mjesto u apsolutnoj kategoriji. 

Drugi dan natjecanja Lara je nastupila u disciplini 50m prsno ,također je plivala svoj osobni rekord i zauzela 22.mjesto u svojoj kategoriji. 

Treći dan natjecanja imali smo nesvakidašnju situaciju ,ali svakako veliko i korisno iskustvo! Luka Čarapović je preronio 15m na utrci 100m leđno, a samim time je diskvalificiran iz iste utrke. Isti dan nastupio je u disciplini 50m slobodno i zauzeo je 5.mjesto u svojoj kategoriji. Lara Horvat je nastupila u disciplini 50m slobodno i zauzela 39.mjesto. 

Četvrtog dana natjecanja Lara Horvat nastupila je u disciplini 100m prsno, te je isplivala osobni rekord i zauzela 17. mjesto. Luka Čarapović nastupio je u disciplini 50m leđno, te postao mlađe juniorski 🥈 viceprvak države u svojoj kategoriji, dok je zauzeo 3.mjesto🥉 u juniorskoj i mlađe seniorskoj kategoriji🥉,a u A finalu u apsolutnoj kategoriji, zauzeo je 6.mjesto sa svojim novim osobnim rekordom!

Hvala svima koji su pomogli realizirati odlazak na natjecanje!

Hvala plivačima i trenerima na svakom trenutku ponosa kojeg su nam priuštili u 2022.godini ! 

Želimo svima uspješnu, zdravu i sretnu Novu 2023.godinu !!!

Podijeli: