Povijesni uspjeh plivačkog kluba Vukovar na natjecanju “Sisak mali”-u Sisku!!

Sjajan nastup plivačkog kluba Vukovar na natjecanju “Sisak mali”-u Sisku!! Na natjecanju je sudjelovalo preko 480 natjecatelja iz 18 klubova ! Naš klub predstavljalo je 18 plivača i plivačica u kategorijama početnika i mlađih kadeta.

Ukupno smo osvojili 12 individualnih medalja( 6zlatnih,3srebrne i 3 brončane) , 3 pehara,nagradu ukupne pobjednice iz dva natjecanja,nagradu za najbolju plivačicu i plivača na natjecanju Sisak mali 2022. i nagradu za trenera!

Ivana Kosanović kući je ponijela 2 pehara, nagradu organizatora i nagradu za trenera.

Ivana je imala najveći zbroj bodova u 4 discipline na natjecanju “Sisak mali ” te je jedan pehar zaslužila kao najuspješnija u ženskoj kategoriji!

Drugi pehar,nagradu organizatora i nagradu za trenera,osvojila je kao najuspješnija plivačica po zbroju Fina bodova u dva natjecanja, a to su “Junior cup”-Sisak, koji se održao u 5.mjesecu 2022. i “Sisak mali” s kojega smo se upravo vratili !

Osim navedenog, Ivana je plivala 100m Delfin,100m Mješovito,100m Prsno,100m Slobodno i na svim disciplinama zauzela 1.mjesto.

Lovro Brođanac kući se vratio s peharom kojeg je zaslužio kao najuspješniji plivač u muškoj konkurenciji u zbroju 4 discipline na natjecanju “Sisak mali” !

Lovro je nastupio u disciplinama 100m Delfin i zauzeo 3.mjesto,na 100m Mješovito zauzeo je 2.mjesto,na 100m Prsno 1.mjesto i na 100m Slobodno 1.mjesto.

Stefan Tintor osvojio je 4 medalje i pratio Lovru u stopu pa su se u istim disciplinama često izmjenjivali na postolju.

Stefan je u utrci 100m Delfin zauzeo 2.mjesto,na 100m Mješovito zauzeo je 3.mjesto,na 100m Prsno zauzeo je 3.mjesto,dok je na 100m Slobodno zauzeo sjajno 2.mjesto.

Osim na osvajače medalje, posebno smo ponosni na naše najmlađe članove ,kojima je ovo jedno veliko iskustvo na samom početku natjecateljskog plivanja.

Na natjecanju su nastupili: Ana Ivančević,Lena i Milica Rajak,Iva Popović,Anja Urisk,Sara Briševac,Mila Mamić,Ivana Kosanović,Jan Vidović,Jovan Knežević,Mihajlo Novković,Aleksej Hadžić,Sergej Skenderija,Ivan Pranjić,Leon Hudak,Roko Tišov,Lovro Brođanac i Stefan Tintor.

Na natjecanje ih je pratila trenerica Jelena Stojadinović.

Podijeli: