Vukovarske gimnastičke uspješne u Šibeniku

U Šibeniku je 25.9. održan 7. Po redu Međunarodni turnir Sv. Mihovila, na kojem je nastupio više od 150 natjecateljica. Natjecalo se u Obaveznom programu, po propozicijama Hrvatskog gimnastičkog saveza. Gimnastički klub Vukovar imao je predstavnice u kategorijama juniorke i mlađe seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Nisu nastupile ekipe u punom broju i najjačem sastavu, ali su ostvareni zapaženi rezultati.

U kategoriji juniorki u ekipnoj konkurenciji Vukovarke su zauzele 4, mjesto, a pojedinačni plasman izgleda ovako: 10. Valentina Mrkonja, 15. Nika Budim, 18. Vita Panza i 24. Melani Grganić.

U kategoriji mlađe seniorke u ekipnoj konkurenciji predstavnice GK Vukovar zauzele su 2. Mjesto, a pojedinačno 2. Miljana Poznanović, 4. Nikolina Velikić i 9. Ela Vojtkiv

Bilo je lijepo biti u Šibeniku i nakon dužeg vremena sudjelovati na međunarodnom natjecanju. Vukovarske gimnastičarke bogatije su za još jedno sportsko iskustvo, a GK Vukovar bogatiji je  za jedno srebro ekipno i jedno srebro pojedinačno.

U subotu 1.10. u sportskoj dvorani Borovo održat će se natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici 3. kolo KUP Hrvatske Osnovni program za  regiju Istok.

Podijeli: