ZAVRŠNA SVEČANOST ZA POLAZNIKE REKREATIVNIH PROGRAMA GIMNASTIČKOG KLUBA VUKOVAR

Kraj školske godine u vukovarskom gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani  pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa.  Svečano polaganje održalo se 14.6. u prvom dijelu  svoje umijeće i sposobnosti pokazali su za najmlađi polaznici, članovi predškolske grupe i oni su polagali programe: Gimnastička igraonica i  Gimnastička početnica. Drugi dio  je bio dan rezerviran za školarce, polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike

Predškolci su bili najzanimljiviji, jer je sa njima uvijek veselo. Publika je uživala u vježbama na poligonu, koji su najmlađe gimnastičarke i gimnastičari,  pod vodstvom trenera, vrlo vješto savladali.  Školarci, polaznici programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike pokazali su  vježbe na tlu i preskoku. Dječaci su još odradili vježbe na konju s hvataljkama, a najstarije djevojčice odradile su i vježbe na ručama. Sve su to pažljivo pratile licencirane sutkinje Hrvatskog gimnastičkog saveza i  na kraju dale svoje ocjene.

Ukupno je 48 polaznika uspješno položilo rekreativne programe:  program Gimnastičke igraonice položilo 24  člana, program Gimnastičke početnice položilo je  17  članova  i program Škole gimnastike položilo je 7  članova GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima  slijedi ljetni odmor, a nastavak i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove  školske godine.

Podijeli: