NATAŠA, NIKOLA I DAVID NA PRVENSTVU EUROPE U POLJSKOJ

U ovim vrućim ljetnim danima, dok većina vukovarskih sportaša miruje, mladi članovi Kluba dizača utega „Vukovar“, dižu tone i tone utega, pripremajući se za predstojeće Prvenstvo Europe u Poljskoj za uzrast U17.

Na ovoj predstojećoj smotri najboljih mladih dizača utega kadeta, koje se održava od  20.-27. kolovoza, nastupit će 233 natjecatelja iz 31 zemlje a među njima i troje Vukovaraca.

Odlukom Izbornika mlade Hrvatske Reprezentacije, boje Republike Hrvatske, branit će troje Vukovaraca i to NATAŠA DERMIČEK do 55 kg., NIKOLA TODOROVIĆ do 73 kg. i DAVID TODOROVIĆ do 81 kg.

Imati troje natjecatelja u Hrvatskoj Reprezentaciji na Prvenstvu Europe, nije mala stvar, u klubu su ponosni na svoju djecu, koja će dostojno predstavljati svoj klub i svoj Grad Vukovar u Poljskoj.

Očekivanja su da se naša djeca plasiraju među prvih 15 i da se vrate sa postavljenim novim rekordima.

Na spisku Izbornika bilo je i ime Srđana Mrđenova i da je ostvaren njegov nastup, bio bi to povijesni trenutak nastupa četiri Vukovarca u Hrvatskoj Reprezentaciji !

Nažalost  Srđan je privatne obveze stavio ispred reprezentativnih i opravdano je skinut sa spiska putnika za Poljsku. Prije puta u Poljsku, naši Reprezentativci će uz ostale članove kluba, nastupiti u Splitu 14. kolovoza  na Prvenstvu Hrvatske za uzraste U20 i U23, sa kojeg se očekuju dobre vijesti o osvojenim novim odličjima i titulama Prvaka Hrvatske !

Podijeli: