NATAŠA DERMIČEK I NIKOLA TODOROVIĆ ODRADILI REPREZENTATIVNI NASTUP NA MALTI

Mladi članovi Kluba dizača utega „Vukovar“ NATAŠA DERMIČEK i NIKOLA TODOROVIĆ nastupili su u sastavu Hrvatske dizačke Reprezentacije,  na VIII. KUPU EUROPSKE UNIJE, koje je održano od 25.-27.06.2021.g. na Malti.

Na ovom skupu najboljih mladih dizača utega, nastupili su natjecatelji iz 12 zemalja Europske unije a Nataša i Nikola su branili boje Republike Hrvatske u uzrastu do 17 godina.

NATAŠA   se rezultatima od 48 kg. u trzaju, 60 kg. u izbačaju i 108 kg. u biatlonu plasirala na deveto mjesto, dok je NIKOLA sa 103 +120=223 kg. osvojio peto mjesto.

Ostvarenim moramo biti zadovoljni, iako smo očekivali nešto bolje težinske rezultate, ali oni ne bi promijenili ništa u konačnom  plasmanu naših Reprezentativaca.

U ljetnom smo periodu, kada će mnogi sportaši na zasluženi odmor, ali to ne vrijedi za natjecatelje Kluba dizača utega „Vukovar“, za njih odmora neće biti, jer ih početkom kolovoza očekuje Prvenstvo Hrvatske za uzraste U20 i U23 u Splitu , a od 20.-30. kolovoza na rasporedu je Prvenstvo Europe Za uzrast U17 u Poljskoj.

Ako financijska situacija u Hrvatskom dizačkom savezu dozvoli, na put u Poljsku trebalo bi ići četiri člana KDU „Vukovar“. Ako se to i ostvari, bit će to još jedno priznanje dobrom radu u klubu i nastup na ponos Grada Vukovara. Čestitamo  Nataši i Nikoli na ostvarenom na Malti !

Podijeli: