DIZANJE UTEGA – VIII. „OTVORENO PRVENSTVO VUKOVARA“

Klub dizača utega „Vukovar“ je u subotu u svom trenažnom prostoru,  organizirao  već tradicionalno natjecanje povodom dana osnivanja kluba,  za mlađe uzraste a koje ove godine zbog korona virusa nije moglo biti međunarodno, jer su izostali natjecatelji iz Mađarske, Srbije, Slovenije i BiH, koji su ranije redovno nastupali u Vukovaru.

Nastupili su članovi hrvatskih klubova KDU „Rječina iz Dražica, KDU „Osijek“, DK Metalac“ iz Zagreba i KDU „Vukovar“.

Od zadnjeg nastupa dizača utega, zbog epidemioloških mjera , prošlo je više od tri mjeseca, treniralo se u međuvremenu po garažama i drugim neprikladnim prostorima do odobrenja ulaska u dvoranu, ali to nije smetalo mladim Vukovarcima da i na ovom natjecanju pokažu svoju superiornost.

Apsolutno najuspješniji natjecatelji,  su naši NATAŠA DERMIČEK i NIKOLA TODOROVIĆ, koji su i dobitnici pehara za najuspješniju iz uzrasta U17, dok su u uzrastima U12 najuspješniji članovi KDU „Rječine“ iz Dražica Gabriela Frlan i Rafael Reljac, U uzrastu U15 najuspješniji su Chiara REljac iz KDU „Rječina“ i Sven Korpar iz DK „Metalac“ a u uzrastu U20, pehari su pripali  našima Davidu Todoroviću i Ani Crnjac. U ekipnom dijelu najuspješniji je KDU „Vukovar“ ispred KDU „Rječine“.

Evo nakon proteka dosta vremena priredili smo mladim natjecateljima lijepo organizirano natjecanje uz mnoštvo nagrada. Uz ne zamjenljive medalje i pehare, natjecatelji su nagrađeni i zastavicama kluba, majicama sa logom kluba, djevojke su dobile po ružu a treneri „polo“ majice sa logom kluba.

Zadovoljstvo svih natjecatelja i njihovih trenera, dobrom organizacijom natjecanja vidjelo se u njihovom osmjehu, koji nisu mogle skriti ni maske koje su nosili.

Odlične rezultate su ostvarili  naši mladi reprezentativci Nataša Dermiček, Nikola Todorović i David Todorović.

Već za dva tjedna u Zagrebu će biti nova prilika za dokazivanje našim mladim članovima, kada će se održati  I.kolo Ekipnog Prvenstva Hrvatske za seniore i Prvenstvo RH za uzrast U15.

Rezultati KDU „Vukovar“ : Nataša Dermiček 46+61=107 kg., Ana Crnjac 65+80=145 kg., Nikola Todorović 98+120=218 kg., David Todorović 95+110=205 kg., Srđan Mrđenov 58+80=138 kg., Sergej Gavrovski 54+72=126 kg., Nemanja Tubić 55+70=125 kg., Ognjen Vasić 30+46=76 kg. i Sergej Divljaković 21+27=48 kg.

Uprava kluba

Podijeli: