Nastup Powerlifting kluba ˝Adamas˝ na Kupu grada Zagreba u powerliftingu i bench pressu

14. i 15. prosinca 2019. održano je natjecanje ˝Kup grada Zagreba u powerliftingu i bench pressu˝ na kojem su sudjelovali i predstavnici vukovarskog Powerlifting kluba ˝Adamas˝ te ostvarili odlične rezultate!

U powerliftingu je Tea Stojšić osvojila zlatnu medalju u kategoriji juniorki do 57 kg sa čučnjem od 105 kg, bench pressom od 65 kg i deadliftom od 130 kg. Njezin rezultat joj je donio i srebro u ukupnom poretku juniorki te srušen državni rekord u totalu (300 kg).
Tea Stojšić je na ovom natjecanju stekla i svoja prva iskustva u suđenju i vođenju jednog dijela natjecanja kao licencirana sutkinja Hrvatskog powerlifting saveza.

Kristina Veselinović je u kategoriji juniorki preko 84 kg osvojila zlatnu medalju sa čučnjem od 125 kg, bench pressom od 63 kg i deadliftom od 162.5 kg. Kristina je time srušila sve državne rekorde u svojoj kategoriji (uključujući i total od 350.5 kg) te osvojila broncu u ukupnom poretku juniorki pokazavši da je budućnost vukovarskog i hrvatskog powerliftinga.

Olja Veselinović je u kategoriji seniorki do 63 kg osvojila brončanu medalju sa čučnjem od 75 kg, bench pressom od 47.5 kg i deadliftom od 110 kg (total od 232.5 kg).

U bench pressu je Šimun Crnomarić u kategoriji kadeta do 66 kg osvojio zlatnu medalju sa bench pressom od 100 kg. Crnomarić je bio drugi među svim kadetima.

Zoran Lovrić je u kategoriji Master I do 93 kg osvojio zlatnu medalju sa novim državnim rekordom u bench pressu od 156.5 kg. Lovrić je bio drugi u ukupnom poretku Master I kategorije.

Bernard Malnar je u kategoriji Master I do 105 kg osvojio zlatnu medalju sa bench pressom od 150 kg te je bio ukupno treći u Master I kategoriji.

Organizacija natjecanja je bila besprijekorna i na vrlo visokoj razini! Powerlifting klub ˝Adamas˝ se ovim putem zahvaljuje organizatorima, Hrvatskom powerlifting savezu te Zagrebačkom powerlifting savezu na ukazanoj prilici te Gradu Vukovaru na financijskoj potpori za nastup na ovom natjecanju! Hvala i Sportskim objektima Vukovar te teretani VU-Gym na pružanju kvalitetnih uslova za pripreme naših natjecatelja!

Iduća stanica ˝Adamasa˝ će biti Državno prvenstvo u ožujku 2020. godine.

Podijeli: