ANI ZLATA, A HERMANI REKORDI U SAN MARINU

Po Kalendaru natjecanja Međunarodne dizačke federacije IWF u San Marinu je od 03.- 06. listopada, održan XII. Mediteranski Kup u dizanju utega uz sudjelovanje natjecatelja iz 19 zemalja.

Odlukom izbornika Hrvatske dizačke reprezentacije Boška Čavke u dresu sa državnim grbom, nastupile su i dvije mlade Vukovarke Ana Crnjac i Hermana Dermiček, koje su u potpunosti svojim nastupom opravdale poziv u reprezentaciju i svojim rezultatima doprinijeli plasmanu Hrvatske na deveto mjesto.

ANA CRNJAC je nastupila u kategoriji +87 kg. i sa rezultatima od 66 kg. u trzaju, 85 kg. u izbačaju i 151 kg. u biatlonu, osvojila je tri zlatna odličja i bilo je više nego ugodno slušati Hrvatsku himnu u San Marinu.

HERMANA DERMIČEK je nastupila u kategoriji do 71 kg. i sa rezultatom od 70 kg. je bila peta a u izbačaju sa 81 kg. i biatlonu sa 151 kg., ostvarila je plasmane na šesto mjesto.
Tijekom natjecanja Hermana je šest puta pomicala granice (svojih) državnih rekorda i to sa 69 i 70 kg. u trzaju za uzraste U17 i U20, u izbačaju sa 81 kg. i biatlonu sa 151 kg. za uzrast U17.

Već 19. listopada Anu i Hermanu (uz ostale članove kluba) očekuje nastup u Sarajevu na Međunarodnom “Bosna ” Kupu, što će im biti kontrolno natjecanje pred odlazak u Bukurešt, gdje će u vremenu od 21.-25.listopada braniti boje Republike Hrvatske na Prvenstvu Europe za juniore.

Uprava kluba

Podijeli: