VUKOVARSKI SOKOL U BRČKOM OSVOJIO TRI MEDALJE

U nedjelju 17. ožujka 2019. godine održan je 10. Otvoreno prvenstvo Brčko distrikta BiH u borilačkim sportovima i Memorijalni turnir u borilačkim vještinama Nešat Ramadani u Brčkom (BiH), na kojem su uz 500 boraca iz Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Republike Hrvatske i ostalih zemalja nastupili i članovi Vukovarskog sokola iz Vukovara.

Organizator turnira je Sportsko društvo Pobjednik Brčko u suradnji sa Klubom borilačkih sportova Lokomotiva Brčko pod pokroviteljstvom Vlade Brčko Distrikta BiH. Natjecanja su se održavala iz karatea, kick boxa, ju jitsu, grapplinga, wushu, sambo i hapkida. Vukovarski sokol su predstavile Ena Car, Petra Sovar i Natalie Rambousek u grapplingu. Petra Sovar i Natalie Rambousek su prvi puta sudjelovale na nekom natjecanju. Djevojke su pokazale vrhunsku pripremljenost i sve tri su osvojile odličja. Petra Sovar i Natalie Rambousek su osvojile zlatnu medalju u svojim kategorijama dok je Ena Car osvojila srebrnu medalju u svojoj kategoriji.

Trener Crnjac Josip izrazio je izuzetno zadovoljstvo postignutim rezultatima obzirom da se radi o prvom nastupu Petre i Natalie, u kojem su obje osvojile zlato te nastupom Ene Car i osvajanjem srebrne medalje, kao i da su u tijeku pripreme za odlazak u Split na Croatia MMA Challenge 2019. slijedeći vikend.

Podijeli: