ŽELJKA MILJKOVIĆ POBJEDNICA LJUBLJANE A NATAŠA DERMIČEK TREĆA

Lijepe vijesti stižu nam iz Slovenije sa XI. WOMEN WEIGHTLIFTING GRAND PRIX međunarodnog turnira koji je održan u Ljubljani a koji je okupio natjecateljice iz 19 zemalja Europe i svijeta.

Uz već standardne državne reprezentativke Hermanu Dermiček i Anu Crnjac, Klub dizača utega „Vukovar“, odlukom Izbornika Boška Čavke, dobio je još dvije članice nacionalnog tima Željku Miljković  i Natašu Dermiček.

U svom prvom nastupu u dresu sa državnim grbom Željka i Nataša su opravdale poziv u Hrvatsku  Reprezentaciju i u borbi sa kilogramima i vršnjačkom konkurencijom pokazale svoju nadarenost za dizanje utega.

Željka Miljković je nastupila u skupini „kids“, natjecateljica do 12 godina i „pomela“ konkurenciju sa rezultatima od 34 kg. u trzaju, 46 kg. u izbačaju i 80 kg. u biatlonu.

Nataša Dermiček je nastupila u skupini „girls“, natjecateljica do 14 godina i  sa rezultatima od 35+48=83 kg., osvojila je treće mjesto iza  predstavnica Malte i Austrije.

Svojim rezultatima, dali su svoj doprinos ekipnom plasmanu Reprezentacije Hrvatske na osmo mjesto. U Klubu dizača utega „Vukovar“ ne kriju zadovoljstvo ostvarenim u Ljubljani, jer to je dokaz da se u klubu dobro radi, da djeca dostojno na raznim natjecanjima predstavljaju svoj klub, svoj Grad Vukovar i Republiku Hrvatsku i postižu značajne sportske rezultate.

Čestitke  Željki i Nataši na ostvarenim rezultatima, primjerenom ponašanju na i izvan sportskih borilišta i čestitke njihovim trenerima !

Uprava kluba

Podijeli: