Noć gimnastike 2019.

Početkom svake kalendarske godine gimnastički klub Vukovar tradicionalno organizira Noć gimnastike i svečano proglašenje najuspješnijih članova u prethodnoj godini.

I ove godine svečanost se održala u restoranu Nada. Svečani je to događaj za sve članove kluba, a njegovoj važnosti u korist govori i dolazak zamjenika gradonačelnika gospodina Pavliček Marijana i voditelja odsjeka za predškolski odgoj, školstvo i sport gospodina Paloš Josipa. Dolaskom na ovaj događaj dala je na važnosti i glavna sutkinja i dosadašni delegat HGS za regiju istok gospođa Tihana Lujev.

Na samom početku sve prisutne je pozdravila i svima zaželjela ugodnu večer predsjednica kluba Ankica Paun. Zamjenik je pozdravio sve prisutne, gimnastičarkama čestitao na ostvarenim rezultatima i izjavio da će Grad i dalje podržavati rad ovog kluba, jer je vidljiv ozbiljan rad sa najmlađima kao i zapaženi rezultati na regionalnoj i državnoj razini. U prvom dijelu večeri tajnica kluba Bosiljka Stojšić pročitala je izvješće o radu za 2018. koje je svake godine sve bogatije. U drugom dijelu večeri uslijedilo je proglašenje najuspješnijih gimnastičarki za 2018. godinu.

Odličja su uručili gospođa Lujev Tihana, predsjednica Paun Ankica, zatim, gospodin Paloš Josip i zamjenik gradonačelnika Pavliček Marijan.Svaka natjecateljica je dobila medalju za rezultate ostvarene u 2018., a najuspješnijima je uručen pehar. Titule najuspješnijih za 2018. dodijeljene su po kategorijama: kadetkinja-Ana Kuzmanović, mlađa juniorka-Maja Kell, juniorka-Ellla Kalentić i seniorka-Vanja Kiralj. Apsolutno najuspješnija gimnastičarka GKV za 2018. je Monika Zovko, koja je dobila i dodatno priznanje za 1. mjesto na Završnici KUPA Hrvatske u B programu. Posebna priznanja uručena su za postignute rezultate i značajan doprinos u djelovanju kluba u 2018. Tei Stojšić i Ivani Kiralj.

U nastavku večeri slijedilo je tematsko druženje u stilu 80-ih i zabavno natjecanje, ples te ugodno i veselo druženje.

Podijeli: