NAJBOLJE GIMNASTIČARKE I GIMNASTIČARI SLAVONIJE I BRANJE POKAZALI SVOJE UMIJEĆE U POŽEGI

U Požegi je 20.10. održano najveće gimnastičko natjecanje u ovoj godini 4. Kolo KUPA Hrvatske i 56.KUPA Slavonije i Baranje. Natjecanje se odvijalo u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici, a sudjelovali su svi klubovi naše regije. Svim natjecateljima ovo je bila prilika za postizanje što boljeg rezultata i plasman na državno prvenstvo, tj Završnicu KUPA Hrvatske. Konkurencija je bila brojna i jaka , kako i priliči ovakvom natjecanju. Domaćini i organizatori su se potrudili da budu zadovoljene sve propozije natjecanja, kao i da se natjecatelji i gosti osjećaju ugodno.
Vukovarski gimnastički klub je na ovom natjecanju sudjelovao sa najuspješnijim članicama i ekipama u najjačem sastavu.
U B programu je nastupila Monika Zovko, koja se natjecala u pojedinačnoj konkurenciji i osvojila 1. mjesto u kategoriji kadetkinja.
U C programu GK Vukovar imao je predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojeinačnoj konkurenciji. Gimnastičarke s Dunava su uspješno odradile natjecanje i ostvarile zapažene rezultate: KADETKINJE ekipno 2. Pojedinačno: 2.Ana Kuzmanović, 4.Vita Panza, 5.Atina Simić, 15.Lana Antunić i 25.Ela Andrašević
MLAĐE JUNIORKE ekipno 2. Pojedinačno: 4.Maja Kell, 7.Valentina Mrkonja, 8.Marina Stevanović, 9.Nika Budim, 14.Lana Skokić i 27.Melani Grganić.
JUNIORKE ekipno 1. Pojedinačno: 3.Ella Kalentić, 4.Miljana Poznanović, 6.Ela Vojtkiv, 8.Lana Aleksić, 11.Ea Rendulić, 14.Nikolina Velikić i 16.Lucija Radoš SENIORKE pojedinačno 1. Pojedinačno: 2,Ivana Kiralj, 4.Vanja Kiralj, 12.Tena Ivanković, 13.Kristina Gužvić, 14.Iva Čikanović i 15.Ivana Crnjac
Nakon odrađenog natjecanja svi s nestrpljenjem očekuju službeno izvješće delegata HGS sa popisom ekipa i pojedinki koje su se plasirale na najvažnije i najjače natjecanje Završnicu KUPA Hrvatske. Iz naše regije na završnici će nastupiti samo po jedna ekipa i četiri pojedinke iz svake kategorije. Završnica će se održati u Sl Brodu 9. i 10. 11.

Podijeli: