VUKOVARSKE GIMNASTIČARKE ODLIČNE PRED SVOJOM PUBLIKOM

U Vukovaru je u subotu 6.10. održano natjecanje u ženskoj sportskoj gimnastici KUP Hrvatske Regija istok, 56. KUP Slavonije i Baranje 3. Kolo D programa ŽSG. Natjecanje je bilo u sportskoj dvorani Borovo i to po prvi puta u velikoj dvorani. Osim gimnastičarki iz Vukovara sudjelovale su i gimnastičarke iz Valpova, Vinkovaca Sl Broda i Požege. Natjecanje je proteklo odlično, natjecateljski uvjeti toliko dobri da su gosti bili iznenađeni, a za dobro raspoloženje zaslužna je publika. Pročelnik odjela za kulturu, obrazovanje i sport grada Vukovara Dražen Kobašević pozdravio je sve prisutne, natjecateljicama zaželio puno sportske sreće i otvorio natjecanje. Natjecalo se u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u tri kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke. Vukovarske gimnastičarke su natjecanje odradile na vrlo visokoj razini i u najboljem svjetlu se predstavile pred domaćom publikom.
Kadetkinje: ekipno 1. GK Vukovar, 2. GD Sokol Požega, 3. GD Hrvatski sokol Valpovo Pojedinačno (članice GKV): 1. Mia Barac, 2.Mia Lozančić, 3.Hana Antunić i 5.Tamara Stefanović
Juniorke: ekipno 1.GK Vukovar, 2.GK Sokol Sl Brod, 3.GD Sokol Požega i 4.GK Hrvatski sokol Vinkovci. Pojedinačno su vukovarske gimnastičare ostavrle slijedeći plasman 1.Aurora Ristović, 2.Lana Ernjaković, 5.Helena Vučković, 6.Sara Vukosavljević, 7.Lana Hajrić i 10.Andreja Krnjajić.
Seniorke: ekipno 1.GK Vukovar, 2.GD Hrvatski sokol Valpovo, 3.GK Hrvatski sokol Vinkovci Pojedinačno: 1.Tea Stojšić, 2.Petra Petričević, 8.Dijana Andrašević i 9.Dora Čikanović
Uloženi trud se isplatio, dobar rezultat nije izostao, a treneri i uprava su ponosni na svoje cure. Nakon ovog natjecanja GKV je bogatiji za 3 zlata ekipno i 3 zlata, 3 srebra i 1 broncu pojedinačno.

Podijeli: